La Casa de la Joventut de Cocentaina recupera les activitats per als joves

La Casa de la Joventut torna a oferir als joves l’atenció presencial. Ja es pot obtenir de nou el Carnet Jove, resoldre dubtes sobre l’accés a estudis universitaris o de formació professional, oposicions, matrícules d’Aula Mentor, activitats d’oci…

Ara com ara, l’atenció personalitzada serà amb cita prèvia i es mantindrà també, l’atenció telefònica (965592795), el Whatsapp (699833855) o la consulta via correu electrònic (cocentainajove@cocentaina.org).

A més, s’ha establit un sistema en línia de petició de cita a https://cocentaina.sedelectronica.es que permet sol·licitar i gestionar de manera senzilla i eficaç les cites. També s’ha establit un protocol de mesures de seguretat i higiene davant la COVID-19 per a atendre les consultes de manera segura.

Al mateix temps, la Regidoria de Joventut ja té tancada la seua programació d’estiu, comptant amb les mesures de seguretat necessàries. Entre la programació destaca el tradicional Cinema d’Estiu amb 3 sessions en el Palau, una proposta de ‘Escape Room’ i l’actuació d’Eugeni Alemany.

Finalment, durant el mes de juliol s’oferirà un curs preparatori per al B1 d’anglés (en línia i gratuït) i un curs d’Educador/a de Menjador Escolar. El mes de setembre, s’ha programat de nou el curs de Monitor/a de Temps Lliure Infantil i Juvenil i es tornarà a organitzar la campanya de ajuda amb les beques del Ministeri d’Educació per a estudis postobligatoris (Batxillerat, FP, universitat…).

Foto: Curs de Monitor/a de Temps Lliure Infantil i Juvenil | Archivo

Send this to a friend