Fedac destaca Alcoi com a destí segur

Indira Amaya, presidenta de l’Associació Provincial Turisme Alacant Interior (FEDAC), entitat associada a la federació empresarial de l’Alcoià- Comtat, assegura l’allotjament rural o urbà a l’interior d’Alacant.

Segons Amaya, assegura que “moltes cases rurals freguen el ple, però altres tenen disponibles habitacions o apartaments turístics sense comptar els hotels que han obert recentment”.

Des de FEDAC destaquen que els hotelers estan treballant per a “complir rigorosament” amb les normes de seguretat pel Covid-19.

La presidenta recomana a tots els turistes nacionals que realitzen viatges a “les destinacions de l’interior d’Alacant tenen atractiu mediambiental” i afig que: “sense anar més lluny, Alcoi es troba entre dos parcs naturals, la seua gastronomia és única, així com les múltiples opcions d’oci esportiu, mediambiental o cultural”.

Recordar que els hotels Sercotel, Savoy i Reconquesta ja han obert les portes, aportant l’opció d’un turisme urbà i cultural, amb la disponibilitat de visitar els diferents museus de la ciutat.

Send this to a friend