Les càmeres de control de trànsit ajuden a identificar a l’autor d’un atropellament

Va ser localitzat a Cocentaina, on s'havia refugiat

Equip d’atestats treballant en el lloc de l’accident (Ajuntament d’Alcoi)

La Policia Local d’Alcoi ha identificat i investiga a un home com a conductor causant d’un atropellament, el qual es va donar a la fugida del lloc de l’accident, deixant al vianant greument ferit. La identificació del vehicle ha sigut possible després d’una minuciosa investigació per part de l’equip d’atestats de la Policia Local d’Alcoi, sent determinant per a això la informació obtinguda de les càmeres de seguretat de la Caserna de la Guàrdia Civil i les càmeres de control de trànsit de què disposa l’Ajuntament.

Els fets van ocórrer dilluns passat 3 d’agost, sobre les 08’30 hores, en l’encreuament del carrer Juan Gil Albert amb Mossen Vicent Albors, on es va produir l’atropellament d’un vianant que creuava el pas de zebra. El vehicle implicat, que va abandonar precipitadament el lloc de l’accident evitant així ser identificat, va provocar lesions de gravetat a la víctima, que va haver de ser hospitalitzada.

Aquesta persona ha sigut localitzada després d’un operatiu de cerca en el qual ha participat també la Policia Local de Cocentaina, ja que l’ara identificat s’havia refugiat en una segona residència rural d’aquesta localitat.

Send this to a friend