Ajornada la visita de l’Alcoyano a la Ciutat Esportiva de Vila-real

La Federació va comunicar a última hora d'ahir la resolució del Jutge

Juli ha tornat aquesta setmana a entrenar després de lesionar-se en pretemporada.

Després de dos dies de tibant espera, amb tots els estaments del club lligats de peus i mans davant el silenci de la RFEF, a última hora d’ahir el Jutge de Competició feia públic la seua decisió i atenia la petició de l’Alcoyano d’ajornar el partit que els de Vicente Parras havien de jugar demà (11’30 hores) a la Ciutat Esportiva de Vila-real enfront del filial groguet.

En la resolució, es contemplava que “tenint en compte que no han tingut dies per a poder entrenar atés que l’aïllament domiciliari per casos positius en el si de la plantilla es va alçar en el dia d’ahir (per dijous), una vegada rebut l’escrit aquest organisme va concedir termini al Vila-real B perquè manifestara el que al seu dret convinguera”.

Més endavant, s’afig que “transcorregut el termini, no consta que s’haja rebut cap escrit per part d’aquest últim club, en conseqüència i donades les circumstàncies excepcionals i de força major i atés que el tràmit d’audiència concedit al Vila-real B ha transcorregut sense que conste cap escrit, s’acorda ajornar la celebració de la trobada a una data el més pròxima en el temps que es determinarà tan prompte com s’acrediten totes les circumstàncies que permeten la disputa del partit”.

Es tancava així, de manera satisfactòria per a l’Alcoyano, un capítol que a lloc al club a la vora d’un atac de nervis veient com passaven els dies i s’acostava la celebració de la trobada, amb tot el que això comporta, sense que hi haguera cap pronunciament des de l’estament federatiu.

Tot el procés va arrancar el dilluns a primera hora del matí, quan a instàncies de la RFEF, des de la seu de l’Alcoyano eixia un correu sol·licitant la suspensió de la visita a Vila-real amb l’argument de la falta de temps suficient, amb el consegüent risc de lesió, si el partit acabava jugant-se quan la plantilla tenia previst incorporar-se –com finalment va succeir– als entrenaments el dijous després d’una setmana de confinament domiciliari.

Un dia abans els jugadors i el cos tècnic van saber que les proves PCR a les quals es van sotmetre el dilluns havien donat negatiu. El dijous també es va incorporar als entrenaments el migcampista Juanan, que havia sigut el futbolista de la plantilla blanc-i-blava a donar positiu la setmana passada.

Send this to a friend