Des de Guanyar qualifiquen a Francés d’“autoritari i ineficient”

A més, asseguren que la informació facilitada als grups polítics és “insuficient”

Guanyar lamenta la “sedanización” de Toni Francés
Pablo González | ARXIU

Per a Guanyar Alcoi la manera d’elaborar els pressupostos municipals “és el millor exemple d’un govern profundament ineficient i autoritari”. La plataforma denuncia que l’esborrany de pressupost del 2021 se’ls va entregar “tard” i “quan l’alcalde ja havia anunciat els pressupostos a la premsa”, remarca l’edil Pablo González.

A més, asseguren que la informació facilitada als grups polítics és “insuficient”, ja que “no acompanyen les partides de despesa amb les fonts d’ingressos, ni de memòries explicatives, ni indicadors que contextualitzen i justifiquen aqueixes partides”, declara González, per a qui “és una mostra més de la inconsistència de la imatge que volen donar de bons gestors, ja que demostra que només treballen per al benefici del seu partit, el PSOE, no per al benefici del nostre poble”.

Des de Guanyar opinen que “sota el discurs del consens amaguen maneres totalment autoritàries, no permetent a la resta de representants de la ciutadania que tinguen suficients elements per a valorar les seues propostes. I això els fa absolutament ineficients en buscar el màxim benefici per a Alcoi”.

Segons Pablo González, “aquestes maneres de treballar els acosten moltíssim als partits de dretes”. I afig: “redactar això ens avergonyeix profundament perquè es tracta simplement que el govern de Toni Francés faça bé el seu treball. Són dotze regidors i nou assessors.

Tenen centenars de persones treballant a l’Ajuntament. I segur que poden comptar amb multitud d’experts que els ajudarien. Al final acaben fent-ho tot tard i malament. Alcoi mereix més professionalitat”.

Send this to a friend