Primeres proves del traçat del nou circuit de BMX

Van ser els propis integrants del Club BMX Alcoi els qui van tindre l'oportunitat de provar la marxa de les obres

Primera proves del traçat del nou circuit de BMX
L’alcalde Toni Francés va assistir a les primeres proves

Avancen amb pas ferm i dins dels terminis establits per endavant el projecte de construcció del nou circuit de BMX en els terrenys municipals de Trencacaps, al costat del camp del Collao. La setmana passada es va realitzar la primera prova del traçat amb la presència de membres del Club BMX Alcoi, tècnics municipals i de l’empresa encarregada del projecte, a més de comptar amb la presència de l’alcalde, Toni Francés.

Van ser els propis integrants del Club BMX Alcoi els qui van tindre l’oportunitat de provar la marxa de les obres i que valoraren aspectes tècnics del nou circuit. Després de les proves van quedar molt satisfets dels treballs realitzats fins hui. Des de la regidoria d’esports es va incidir des d’un primer moment en què membres del Club BMX Alcoi participaren activament tant de l’elaboració del projecte com la seua posterior execució. El circuit ja compta amb el mecanisme automàtic de la tanca de la rampa d’eixida i una de les pròximes actuacions és l’asfaltat d’algunes zones interiors del circuit.

Està previst que el nou traçat de BMX per a la ciutat siga inaugurat al final del primer trimestre de 2021 amb un cost final de 265.501 euros. Després dels últims treballs es pot albirar les característiques del circuit que tindran una de les seues zones més espectaculars amb la rampa d’eixida, situada a cinc metres d’altura des d’on s’observa amb claredat les tres corbes del traçat així com la zona d’accés a aquest.

Send this to a friend