CD Alcoyano: La primera de tres finals i amb la tornada del públic

El Peña Deportiva arriba al Collao en el seu millor moment

Mourad i Jona celebren un gol aquesta temporada (Arxiu)

Després de l’aturada del passat cap de setmana per la finestra per a recuperar partits, el Deportivo torna a la càrrega amb la mirada posada en les tres finals que se li aveïnen abans de baixar el teló de la primera fase de la lliga. I ho fa amb una novetat: la tornada de públic després de quasi tres mesos. La Generalitat ha donat el vistiplau al fet que 150 seguidors blanc-i-blaus puguen assistir al partit de demà, en el qual torna la sessió matinal en ser un rival de les illes.

Serà a partir de les 12 i amb els abonats entre el 795 i el 1047 en les graderies. A eixa hora, l’Alcoyano ja coneixerà el resultat del partit entre Vila-real B i Hèrcules, que es jugava a les 5 d’aquesta vesprada. Independentment del resultat que s’acabe donant en aquest xoc, els blanc-i-blaus han de saltar al camp demà amb l’únic pensament d’emportar-se la victòria. Després del ‘match ball’ salvat en el descompte davant La Nucia, els de Vicente Parras tenen una oportunitat immillorable per a posar peu i mig en la Primera Divisió RFEF. El triomf davant la Peña Deportiva situaria al Deportivo a només un punt de la classificació matemàtica amb dues jornades encara per davant.

La Peña Deportiva de Raúl Casañ, que com a blanc-i-blau va disputar 71 partits entre les temporades 05/06 i 06/07, arriba en el seu millor moment del curs després de derrotar 1-0 al Vila-real B i sumar tres trobades consecutives sense perdre. El quadre eivissenc és el conjunt del grup que millor rendibilitza els seus gols amb 7 en 15 duels. A l’illa es recorda molt l’anada saldada amb un gol de Ramón que van reclamar com fora de joc. Aquell triomf va suposar el primer dels blanc-i-blaus com a visitants i un punt d’inflexió que va portar després al Deportivo a escriure una de les històries més fascinants en molt de temps, amb eixe fabulós pas per la Copa.

Vicente Parras recupera a Primi després de complir cicle però tornarà a tindre la baixa de Raúl González, que complirà el seu segon partit de sanció. Són dubte per a aquesta trobada Juli i Jona.

Send this to a friend