Habiliten un dispositiu especial de seguretat per Setmana Santa

Serà present especialment en els accessos als espais naturals d'Alcoi

Voluntaris ambientals realitzant labors de vigilància en un paratge dels voltants de la ciutat. | ARXIU

El departament de Transició Ecològica ha coordinat amb Protecció Civil, la Policia Local i el parc natural de la Font Roja un dispositiu especial de seguretat per a les vacances de Setmana Santa. L’objectiu principal d’aquest dispositiu és controlar i limitar la pujada de vehicles a la Font Roja, per a evitar aglomeracions dels mateixos en la carretera i posar en perill als visitants en cas d’emergència.

Els voluntaris de Protecció Civil estaran durant els quatre dies en l’encreuament de Sant Antoni i en el de la carretera Llacunes, per a poder controlar l’accés de vehicles al Parc Natural. S’utilitzaran per primera vegada les barreres instal·lades en l’encreuament de Sant Antoni.

Els visitants que pugen a peu o amb bicicleta, no tindran cap problema per a accedir al Parc i també hi haurà un servei de dos autobusos des del Cementeri Municipal els dies 2, 3, 4, i 5 d’abril.

Al mateix temps es faran rutes de vigilància en els altres espais naturals de l’entorn del municipi, per part del voluntariat d’ACIF i 30 Charly Alpha i amb la intenció de poder controlar el bon ús dels visitants. Vigilaran l’àrea recreativa de Sant Antoni i també un vehicle transitarà per la zona de l’Estepar, La Canal i Polop. D’igual forma, estarà controlada la zona del Racó Sant Bonaventura, Font del Quinzet, Font de la Salut, naixement del Molinar, Serelles i Preventori.

Send this to a friend