Nous positius de Covid a Alcoi i a Ibi

En tot el departament de Salut hi ha dos casos actius més

Nous positius de Covid a Alcoi i a Ibi
A Alcoi hi ha actualment 10 casos actius de Covid-19. | ARXIU

En l’última actualització de dades de la conselleria de Sanitat s’han notificat nous positius de Covid-19 a Alcoi i a Ibi. En total, s’han registrat 5 casos més, dels quals, el 80%, és a dir, 4, han sigut a Alcoi i l’altre restant en la vila joguetera.

D’altra banda, hi ha dos actius més que en l’anterior actualització en tot el departament de Salut, pel que hi ha la xifra total és de 18, i una incidència de 13,17 casos per cada 100.000 habitants. Amb aquesta taxa, la zona segueix considerada en la nova normalitat.

Actualment hi ha casos actius en cinc municipis de l’àrea de Salut, en dues d’ells la dada ha incrementat, en altres dos s’ha mantingut estable en els últims dies i en un altre ha disminuït. A Alcoi hi ha 3 més i un total de 10 –incidència de 16,85–; a Ibi també s’ha sumat un actiu més, per la qual cosa hi ha dues –incidència de 8,49–; mentre que a Banyeres es mantenen els dos actius i a Onil un; per contra, a Castalla la xifra ha baixat de 5 a 3 casos actius –incidència de 28,68–.

Send this to a friend