Diputació destina quatre milions per a construir nous parcs a Ibi i Villena

Javier Sendra: “Adaptarem les instal·lacions a les noves necessitats del servei, que comptarà amb mitjans més moderns i eficaços”

Diputació destina quatre milions per a construir nous parcs a Ibi i Villena

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant invertirà aquest any 4.105.000 euros en la construcció dels parcs auxiliars d’Ibi i Villena. El Consell de Govern de l’ens provincial ha aprovat aquesta setmana la modificació de crèdit que permetrà dotar de fons aquests projectes amb els quals la institució alacantina pretén millorar les instal·lacions existents en totes dues localitats.

El diputat d’Emergències, Javier Sendra, ha destacat que les noves construccions “permetran una millora integral de les instal·lacions, adaptant-les a les noves necessitats del servei i dotant-les de mitjans més moderns, eficaços i majors prestacions per al seu ús pels efectius del Consorci de Bombers d’Alacant”.

El nou parc d’Ibi, a l’obra del qual es destinaran 1.972.655 euros, se situarà en els terrenys annexos a l’actual, al costat del poliesportiu, amb una superfície d’uns 3.000 metres quadrats. El consell celebrat hui ha aprovat, en aquest sentit, la cessió per part de l’Ajuntament d’aquesta parcel·la que, donada la seua ubicació estratègica, millorarà la connectivitat i, per tant, el temps de resposta davant les emergències.

Per part seua, la inversió del Consorci de Bombers a el parc auxiliar de Villena ascendirà a 1.710.361 euros. En aquest cas, el consistori cedirà també la parcel·la, situada al carrer *Poceros, amb una superfície de 7.000 metres quadrats.

“Des del propi Consorci i des de la Diputació, que enguany ha incrementat fins als 29,8 milions d’euros l’aportació a aquest ens, estem fent un esforç molt important perquè la província d’Alacant compte amb un servei de prevenció i extinció d’incendis de primer nivell”, ha ressaltat Sendra.

Durant el Consell de Govern s’han abordat altres qüestions com la carrera professional.

Send this to a friend