Un os dur de rosegar per a acomiadar l’any

L'Alcoyano tindrà enfront un rival amb moltes similituds

Un os dur de rosegar per a acomiadar l'any
Dani Vega serà una de les bases ofensives aquesta vesprada.

Després del ‘subidón’ que va suposar eliminar al Llevant, al Deportivo li toca canviar el xip i posar la seua mirada una altra vegada en la competició de lliga, on després de huit partits sense perdre que li van portar a situar-se quarts en la taula, suma dues derrotes consecutives, l’última molt dolorosa, la passada jornada contra el Costa Brava que arribava al Collao com a cuer amb un gol de falta en el descompte d’Antonio Romero.
Eren molts partits sense alçar el peu de l’accelerador i els de Vicente Parras no van trobar aquesta vegada  bones sensacions per a sotmetre al seu rival, acabant per contagiar-se del ritme parsimoniós del Costa Brava, que en un acció individual va trobar una victòria en un partit que degué acabar en taules. Una derrota que va fer molt de mal en la moral de l’equip, si bé el succeït el dimarts en la Copa ho tapa tot.

Obres d’ampliació d’aforament
No obstant això, el calendari no ofereix treva i obliga al Deportivo a agafar una altra vegada el bou per les banyes. Juga aquesta vesprada (16 hores) en el mític camp de la Balona, escenari fins i tot de partits de la Selecció Espanyola absoluta, que serà motiu d’una profunda renovació, fins al punt de passar a denominar-se Ciutat de la Línia, ampliant la seua capacitat fins als 9.000 espectadors amb la possibilitat d’arribar fins als 12.000 amb uns fons ampliables. Les obres està previst que comencen aquestes dates i la inversió es dispara fins als 5,5 milions d’euros.
Es tracta d’un camp amb la particularitat que té una pista d’atletisme al seu voltant. L’Alcoyano ha jugat en deu ocasions en aquest escenari, l’última a l’abril de 1989 i en aquella oportunitat els blanc-i-blaus van perdre 1-0. Els de Romerito són un conjunt molt regular a casa, que ha guanyat sis dels seus huit partits disputats, sent l’Algesires (0-4) i el Vila-real B (1-2) els únics equips que han aconseguit puntuar. La Balona, com popularment es coneix al Linense, té resultats com a local a tindre molt en compte com el 4-1 a l’Albacete, el 1-0 al Castelló o el 2-1 al Reial Madrid Castella.

Vicente Parras, sabedor del molt que es juga el Deportivo aquesta vesprada en La Línia, no sols per situar-se amb 27 punts, sinó per aqueixes dues derrotes seguides, explicava que “cal mirar cap avant i no posar excuses. És l’últim partit de l’any i hem de tirar la resta”. El tècnic va destacar la dificultat de l’escenari “amb una afició entregada” per a afegir que “no són ací per casualitat. És un rival molt dur i rocós. En moltes coses que fan em sent reflectit”, va precisar. Va restar importància al fet que encaixaren set gols a casa de l’Andorra. “Va ser un resultat molt enganyós. És un equip que sap aprofitar molt bé les accions en camp contrari”.
Va dir estar “tranquil” malgrat l’última derrota a casa, un partit que segons va indicar “vam tindre les nostres opcions de fins i tot guanyar, a pesar que vam tindre un mal dia. Els resultats ens van beneficiar i seguim ben posicionats en la taula. Al gener canviaran molt les coses amb l’obertura del mercat. Molts equips tiraran la resta a fitxar”, va avançar.

Send this to a friend