Fernando Romay estarà demà en el Centre Comercial Alzamora

En l'esdeveniment 'Buenrollismo', que comptarà amb activitats relacionades amb el bàsquet i un concert

Fernando Romay estarà demà en el Centre Comercial Alzamora
L’ex jugador de bàsquet, Fernando Romay. | INSTAGRAM FERNANDO ROMAY

El Centre Comercial Alzamora acollirà demà 12 de novembre, a partir de les 11 hores, un esdeveniment en el qual el gran protagonista serà Fernando Romay. El carismàtic exjugador del Reial Madrid Bàsquet visitarà el centre per a malbaratar el ‘Buenrrollismo’ que el caracteritza.

Així es denomina l’esdeveniment, gratuït i obert a tots els públics, en el qual el medallista olímpic farà gala del seu bon humor, promovent la pràctica del seu esport de capçalera: el bàsquet. En aquest sentit, hi haurà multitud d’activitats relacionades amb el món del bàsquet, com a tirs lliures i competicions en grup.

A més, els assistents podran immortalitzar el pas de Romay per Alzamora en un photocall especial en el qual podran fer-se una foto amb l’exjugador.

La jornada comptarà també amb un concert del grup Ciudad Canalla, que interpretarà els millors èxits musicals dels 80, nacionals i internacionals.

SORTEIG DE SGO WELLNESS ALCOI
Amb motiu de la visita de Romay a Alzamora, el centre esportiu sGo Wellness Alcoi sortejarà dos premis especials entre tots els assistents: un mes de classes de natació per a un xiquet o un adult, dos dies a la setmana en l’horari que trie el guanyador i tres mesos de subscripció duo, perquè la persona afortunada gaudi amb caràcter gratuït i en parella de la piscina, l’SPA, les classes dirigides, la sala de pesos, el pàrquing i la ludoteca infantil de sGo Wellness Alcoi.

Per a participar només serà necessari emplenar una papereta que es depositarà en una urna específica per al sorteig. Quan concloga l’esdeveniment, es triaran dos de manera aleatòria i es donarà a conéixer el nom dels guanyadors a través de les xarxes socials del gimnàs i del Centre Comercial Alzamora.

Send this to a friend