Una candidatura continuista amb tres incorporacions en el PSOE

Una altra novetat és la volta de Aroa Mira, en llocs d'eixida de l'acostumada llista cremallera socialista

Una candidatura continuista con tres incorporaciones en el PSOE
El Teatre Principal acogió la asamblea de los socialistas alcoyanos. XAVI TEROL

El PSOE d’Alcoi ha viscut una setmana intensa de cara a la preparació de la cita electoral del pròxim 28 de maig. Després de presentar a Diana Cortés com la primera novetat de la seua candidatura, divendres passat, el dilluns i el dimarts van donar a conéixer altres dues incorporacions destacades, Nando Moncho i Ignacio Trelis, i el dijous va tindre lloc l’assemblea de l’agrupació local per a acabar de configurar la llista, que finalment va ser confirmada el divendres al matí.
Poques sorpreses més en una candidatura –l’acostumada llista cremallera socialista– on els nous rostres ocupen els números 5, 11 i 12, mentre que els llocs d’eixida queden reservats per als regidors actuals, amb l’excepció de Aroa Mira, ara diputada en Les Corts, que torna a la política municipal situada en el 8. Per contra, tres edils en l’actualitat queden relegats a llocs a partir del 16, precedits per dues persones que ocupen ara càrrec d’assessor en el govern: Xesca *Lloria i Moisés Llopis.
En paraules del secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez, la llista “conjuga gent amb experiència de gestió governant i persones amb una gran trajectòria i valia professional que se sumen al projecte, que no és només el projecte dels socialistes, és el projecte d’Alcoi”.
La candidatura no va necessitar ser votada, tal com marquen els estatuts del partit, sinó que va ser proclamada per assentiment i unanimitat dels militants presents en l’assemblea, celebrada en la vesprada del dijous en el Teatre Principal

Send this to a friend