El Collao també juga demà

El partit serà dirigit per l'àrbitra de Tenerife Marta Huerta de Aza

https://cdalcoyano.net/
Fran Miranda tornarà a l’onze després de no jugar en el Pepico Amat d’Elda.

El partit de demà (CD Alcoyano-La Nucia. 18 hores) és d’eixos duels en els quals l’emocional moltes vegades supera al futbolístic i en el qual la graderia també juga el seu propi partit. Són enfrontaments complicats, entre dos equips que es coneixen a la perfecció i l’estat anímic, la manera de saltar i afrontar el partit, pot marcar les diferències en un duel amb molt en joc.
D’aquí ve que siguen tan importants els aficionats en aquesta mena de trobades. Veure el Collao amb l’afició espentant abans del xiulet inicial, sempre suposa un estímul afegit per a l’equip local i la confiança que si arriba un mal moment, ací estarà la graderia per a alçar l’ànim i posar a ratlla al rival.

Tres entrenadors
A La Nucia precisament no estan els ànims molt elevats. En el que portem de 2023 només ha guanyat dos partits: en Tajonar 1-2 i en el Camilo Cano van derrotar 3-1 a l’Athletic B al començament de mes. Porten ja tres entrenadors, l’últim a asseure’s en la banqueta és Mario Cartagena, sense experiència en la Primera Federació, que fa dues setmanes va substituir Guille Fernández, qui al seu torn va rellevar a César Ferrando, després de la seua destitució a la fi de febrer.
En altres circumstàncies, La Nucia ja estaria desnonat, però a base d’empats, són el rei de l’empat amb 18 en 33 partits, es manté en el filferro, ara empatat a 39 amb Cornellà i Intercity. L’Alcoyano, en canvi, juga amb l’aval d’aqueixes tres victòries consecutives en el Collao que li mantenen a resguard del precipici. La bona nova per al Deportivo  va ser que els de Vicente Parras van despertar en l’escenari més insospitat, puntuant a casa del líder Eldense i trencant així una ratxa de quatre eixides consecutives sense puntuar.
En el Pepico Amat, Parras va haver de recompondre el seu sistema defensiu per les baixes d’Álvaro Vega i Fran Miranda. El migcampista apunta a titular demà però tant Álvaro Vega com Lillo són dubtes. El central no acaba de recuperar-se del tot i el lateral va patir una lletja caiguda i el seu muscle no està en bones condicions. El retorn de Fran Miranda desplaçarà a Juanan com a enganxament i Agüero passarà a l’esquerra, per davant de Pablo Carbonell, que pot ser novetat en la defensa. El partit serà dirigit per l’àrbitra de Tenerife Marta Huerta de Aza, de 34 anys, que l’any passat va estar en la victòria per 0-3 que va aconseguir l’Alcoyano a casa del Costa Brava.

Send this to a friend