Compromís presenta la seua llista el divendres 5 a la Glorieta

Assistiran la vicepresidenta del Consell Aitana Mas i el conseller d'Economia Rafa Climent

Compromís presenta la seua llista
Jornada sobre patrimoni i municipalisme organitzada per Compromís el passat cap de setmana.

Compromís ha organitzat un acte festiu per donar a conéixer al seu candidat a l’alcaldia, Àlex Cerradelo, i a la gent que integra la llista que l’acompanyarà, el pròxim dia 5 a les 19’30 a la Glorieta. Al respecte, Cerradelo assenyala: “Volem fer un acte pròxim, on les alcoianes i alcoians puguen transmetre les seues inquietuds i parlar amb nosaltres i conéixer-nos”.

A Álex Cerradelo l’acompanyaran la vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas, el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, i la candidata de les llistes a Les Corts de les comarques d’Alacant, María José Calabuig, que serà l’encarregada de presentar l’acte. A més, al llarg d’aquesta setmana s’arreplegaran a les xarxes socials algunes preguntes per a fer a l’acte, i donar veu a les inquietuds dels assistents.

Per al candidat a l’alcaldia de la formació valencianista, “a Compromís tenim clar que hi ha altra forma de fer política, comptant amb les persones des del principi. Convidem a totes les alcoianes i alcoians a què ens acompanyen el divendres dia 5 en un acte festiu i proper, a la Glorieta”.

Send this to a friend