L’Ajuntament d’Alcoi farà el campus d’estiu en l’Eduardo Latorre amb noves bonificacions

Està dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys

L'Ajuntament d'Alcoi farà el campus
Exterior de les instal·lacions on es durà a terme el campus.

El pròxim 29 de maig s’obrirà la preinscripció per a participar els mesos de juny i juliol al Campus d’Estiu 2023, que es desenvoluparà en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Amb la col·laboració de Mútua de Llevant, els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys podran gaudir de totes les activitats esportives oferides i impartides pels tècnics qualificats del Complex Esportiu Municipal. Activitats aquàtiques, jocs i activitats multiesportives, tallers educatius, jocs tradicionals, esports de raqueta com el pàdel, tennis, bàdminton o tennis taula.

El Campus d’Estiu es desenvoluparà del 26 de juny al 28 de juliol, en horari de 9 a 14 hores, i comptarà amb importants bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals o menors amb grau de discapacitat igual o superior al 33% beneficiant-se d’un descompte del 25%, bonificació reflectida a les taules de preus públics municipals. També podran beneficiar-se d’aquests preus més reduïts els abonats al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Els grups d’edat seran de 4 a 6 anys, 7 a 10 i 11 a 13. I les places per grup aniran des dels 10, per als grups dels més xicotets, als 12 xiquets i xiquetes per grup en les edats d’entre 7 i 13 anys.

El Campus es divideix en cinc setmanes, donant l’opció d’inscripció per setmanes, per a ajustar-se el màxim possible a les necessitats de les famílies. La confirmació de la plaça es farà el pròxim 2 de juny i es pot trobar tota la informació en la secció d’esports de la web de l’Ajuntament d’Alcoi.

Send this to a friend