Coratge reprén les activitats dirigides als seus usuaris

Aquesta setmana s'han commemorat el dia del Dany cerebral Adquirit i també del *Ictus

Celebrados los días del Daño Cerebral Adquirido
Un dels tallers realitzats antes de la pandèmia.

Aquesta setmana s’han celebrat els dies del Dany Cerebral Adquirit (DCA) i del Ictus . Cada any, Coratge, l’Associació de Familiars i Malalts amb Dany Cerebral Adquirit d’Alcoi i Comarca col·loca taules informatives per a donar a conéixer la seua labor, no obstant això, la pandèmia els ha impossibilitat fer aquesta activitat. “Tots som persones de risc i decidim no col·locar les taules enguany”, assenyala el president de Coratge, Rafa Hernández.
Des de la seua fundació, Coratge ha tractat de donar resposta als afectats per DCA i d’oferir-los ajuda a més de convertir-se en un lloc al qual acudir. En poc més de dos anys, els socis d’aquesta entitat han incrementat fins als 80 i han anat realitzant diferents activitats, com a tallers de teràpia, col·lectius o individuals…enfocades als afectats, les quals es desenvolupaven abans de la pandèmia i que van ser paralitzades. Ara, l’entitat està tractant de tornar a posar-les en marxa. “La nostra recuperació és constant i llarga”, motiu pel qual des de *Coratge sempre busquen que els socis tinguen opcions per a acudir a terapeutes o logopedes, entre altres professionals, amb el propòsit d’acostar-se el més possible a tindre la vida que tenien abans del ictus.
En aquest sentit, el president de Coratge detalla que tenen signats convenis amb alguns centres de rehabilitació que ofereixen descomptes als socis en el seu procés de recuperació.
“Rebem ajuda de diferents associacions i entitats que fan possible que fem activitats o teràpies individuals”, assenyala Hernández. Amb aquest mateix propòsit, el de recaptar diners per a desenvolupar activitats. venen loteria de Nadal,
Des del seu naixement, Coratge ha aconseguit estar legalitzada per part de la Generalitat, a més de ser declarada entitat sense ànim de lucre, constar en el registre d’entitats de l’Ajuntament d’Alcoi i ara estan en el procés de ser declarats d’utilitat pública.
Coratge té la seua seu al carrer La Sardina i es pot contactar amb ells a través del correu associaciocoratge@gmail.com o en el 966 11 45 04.

Send this to a friend