El Deportivo es queda en la vora

Primera relliscada dels blanc-i-blaus que paguen davant el líder Eivissa la seua mala arrancada de partit

El Deportivo es queda en la vora davant l'Eivissa
Una jugada del partit disputat davant el Eivissa. ALDEMAR

No ha pogut ser i al final l’Alcoyano s’ha quedat en la vora després de remar durant quasi una hora contra corrent. Els blanc-i-blaus han pagat el seu mal inici de partit, cedint dos gols en els primers vint minuts que han pesat com una llosa per a la resta del partit. El 1-2 davant el líder Eivissa suposa la primera relliscada després de dos empats. El exblanquiazul Javi Lara ha marcat en el primer minut, després Castell ha fet el segon, però el gol de Juanan a tres minuts del descans ha retornat l’esperança als de Vicente Parras, que en la segona part ho han intentat però enfront han tingut un rival molt seriós que apunta alt aquesta temporada.

D’eixida bastants novetats en l’onze inicial, amb fins a quatre canvis respecte a l’equip que va jugar d’eixida en el derbi contra l’Hèrcules. Solbes, Alberto Rubio, Diakité i Jona entraven per Jordán, Ángel, Jony Ñíguez i Raíllo. Les coses van començar a anar mal molt prompte, al minut, després d’una sèrie de rebutges Javi Lara acaba introduint la pilota al fons de la porteria.

Aquest gol ha fet molt de mal en l’Alcoyano que no ha acabat de trobar el seu lloc en el partit mentre que l’Eivissa es trobava cada vegada més còmode en el camp. En una altra acció desafortunada, els illencs aprofiten el desordre en la saga blanc-i-blava per a fer el segon en el minut 19, obra de Castell, qui ha rematat a plaer un centre de Javi Pérez.

El Deportivo ha buscat reaccionar amb més cor de cap. A penes un minuts després, Juli ha cabotejat fora i després ho ha intentat Raúl González des de lluny, detenint la pilota sense problemes el meta Germán. Per uns instants els blanc-i-blaus han donat la sensació de ficar-se en el partit, han estirat línies i han començat a jugar més en camp contrari.

L’Eivissa ha pogut fer el tercer, en el 40, després d’un tret des de la frontal de Molina que s’ha estavellat en el travesser, si bé el gol de Juanan a tres del descans ha sigut la recompensa a la persistència dels de Vicente Parras que en cap moment li ha girat la cara al partit malgrat l’adversitat del marcador. En l’acció prèvia que ha donat peu al córner en el qual ha marcat el de L’Olleria, Ramón ha fet lluir-se al meta Germán.

S’esperava que l’Alcoyano allargara aquest bon sabor de boca amb el qual havia acomiadat la primera meitat però davant s’ha trobat amb un rival que s’ha rearmat i ha deixat poques vies perquè els blanc-i-blaus culminaren la remuntada. El tècnic visitant ha retirat a Javi Lara mentre que Vicente Parras ha buscat donar més manxa a l’atac del Deportivo amb l’entrada de Ruba, Ángel i Raíllo.

El partit s’ha jugat quasi tot el temps en camp de l’Eivissa però el quadre illenc ha creat molt de perill en el contraatac i ha pogut sentenciar el xoc. Primer José Juan s’ha lluït davant Javi Pérez i després Castell ha enviat increïblement fora després de regatejar a Garcés. Castell ha tornat a disposar d’una altra oportunitat i amb l’Alcoyano bolcat a la recerca de l’empat que ha merescut, l’Eivissa ha gaudit de dues claríssimes ocasions per a tancar el partit, en les dues José Juan ha estat espectacular, primer a tret de Kike López i ja en el descompte a rematada de Ekain. El diumenge a les 16,30 hores, de nou l’Alcoyano torna a jugar a casa, el seu rival serà l’At. Llevant.

FITXA TÉCNICA

Alineacions

Alcoyano: José Juan, Solbes (80′ Jony Ñíguez), Raúl González, Rubén Garcés, Pablo Carbonell (80′ Camacho), Ramón (58′ Raillo), Diakité, Juanan, Alberto Rubio (66′ Ángel), Juli (66′ Ruba) i Jona

Eivissa: Germán, Fran Grima, Goldar, Rubén, Morillas, Davo (67′ Kike López), Molina, Sibo (54′ Marró), Javi Lara (67′ Ekain), Javi Pérez (87′ Rodat) i Castell.

Àrbitre: Fernández Cintas (Andalús). Va amonestar als locals Ramón i Juanan i als visitants Rubén, Sibo, Marró i Morillas

Gols: 0-1 (min. 1) Javi Lara, 0-2 (min. 19) Castell. 1-2 (min. 42) Juanan