Acord per a acostar a les empreses el talent universitari

La primera acció que es contempla és una jornada formativa sobre les ajudes vinculades a i+D+i

Acuerdo para acercar a las empresas el talento universitario
Reunión de Felipe Carrasco con representantes de la Cátedra del Sector Textil.

Aquesta setmana s‘ha fet un pas més per a acostar el talent dels estudiants d’Enginyeria Tèxtil a les empreses del sector després d’acordar la conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) la creació d’una taula de treball amb el Campus d’Alcoi de la UPV.
Aquest acord s’ha produït en la visita del secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco, a les instal·lacions universitàries, en la qual a més s’ha reunit amb representants de la Càtedra del Sector Tèxtil, una cita en la qual han sigut presents també tècnics de l’IVACE, i en les quals va haver-hi un compromís de mantindre les línies de col·laboració en les quals es treballa.
El mateix Carrasco assenyala que “l’objectiu és oferir al sector el coneixement i la investigació de noves tecnologies que ofereix la universitat com a valor afegit i que permeta a les empreses aconseguir el nivell competitiu que el mercat global exigeix”.
Està previst que l’esmentada taula de treball s’active en les pròximes setmanes i la primera acció prevista és una jornada formativa per a posar en coneixement de la comunitat universitària d’Alcoi les ajudes que tenen en marxa tant l’IVACE com la conselleria de suport a projectes d’I+D+i que puguen encaixar en les seues línies de treball pel que respecta a la formació acadèmica com a la investigació i al desenvolupament de projectes de transferència de coneixement cap al sector tèxtil.
Recordar que, des de l’any 2019, totes dues entitats col·laboren a través de la Càtedra IVACE del sector tèxtil amb profitosos resultats pel que respecta a la investigació i també a la formació específica de talent que s’assentisca en les empreses.
El secretari autonòmic ha avançat que la idea és que “tot aquest treball es transforme en coneixement que arribe a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana”.

Send this to a friend