Actea Cor Femení va guanyar el 42 Certamen Coral

L'agrupació també va aconseguir el premi que concedia el públic

Actea Cor Femení va guanyar

El passat 12 de novembre va tindre lloc el Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina i el jurat va decidir que Actea Cor Femení de Barcelona fora el vencedor d’aquesta 42 edició emportant-se un premi valorat en 3.000 euros amb el seu corresponent trofeu. Els catalans es van adjudicar també el premi del públic d’un esdeveniment coral que, a més, va atorgar altres tres guardons.

Un segon de 1.800 euros que va ser per al Cor Interludi de Burgos, un tercer valorat en 1.200 euros per a Veus Blanques CSA de Griñón i un per al Millor Director que va recaure en Javier Grande Rodríguez de la citada coral burgalesa.

Les agrupacions participants van interpretar aquesta vegada un repertori de lliure elecció, així com la peça obligada titulada ‘La Pau’, de Xavier Sarasola, creada a partir d’un poema del reconegut Marc Granell.

Raül Belda, coordinador del certamen, va agrair a tots els que fan possible aquesta cita cada any i va reclamar que la mateixa continue tenint un suport clar de les institucions per a garantir la seua pervivència en el temps després de quatre dècades de notable èxit.

Finalment, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, va anunciar que l’Ajuntament assumirà la inversió que implica la integració del Certamen en el Gran Premi Nacional de Cant Coral.

La gala va estar conduïda en aquest 2022 per la comunicadora Ajo Valls i mentre deliberava el jurat el públic va gaudir de l’excel·lent actuació de Quattrocento Voce.

Send this to a friend