Activen el servei de trituració de restes agrícoles

Podrà sol·licitar-se fins a finals de març

Activen el servei de trituració de restes agrícoles
El servei es destina a finques situades en el Carrascar de la Font Roja i la Serra de Mariola.

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha difós una nota en la qual informa que fins a finals d’aquest mes podrà sol·licitar-se el servei de trituració de restes agrícoles per a propietaris particulars, d’acord amb les indicacions dictades per la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició ecològica. Es tracta d’un servei que es destina a finques privades situats en l’àmbit dels parcs naturals de la Serra Mariola i el Carrascar de la Font Roja, inclosa la seua zona d’amortització.

El tràmit pot realitzar-se accedint al formulari corresponent situat en la web del Parc Natural. L’oficina del Parc Natural de la Serra Mariola centralitzarà totes les sol·licituds per a poder organitzar el servei. Els interessats també poden cursar la sol·licitud dirigint-se a aquesta oficina o a l’Ajuntament.

Feta la sol·licitud, el personal del servei de la Brigada de Desbrossament realitzarà la trituració de les restes agrícoles que afecten els terrenys de la propietat. El propietari haurà de deixar les restes de poda agrícola en el punt d’apilament que indique, pròxim a una pista forestal, i indicar una estimació de la quantitat de restes que depositarà. Pot obtindre’s més informació en la web del Parc Natural: https://parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-de-mariola.

Send this to a friend