AIJU formarà aturats en transformació de polímers

Els cursos estan subvencionats per Labora i el període d'inscripció ja està obert

AIJU formarà aturats en transformació
Participants en un curs de formació en AIJU.

L’Institut Tecnològic de Producte Infantil i d’Oci, AIJU, impartirà en les seues instal·lacions, entre gener a juliol de 2024, el curs ‘Operacions de transformació de polímers termoplàstics’, un certificat de professionalitat de nivell 2 amb una duració de 570 hores i que inclou 120 hores de pràctiques en empresa.

Aquest curs gratuït, subvencionat per Labora, tracta d’afavorir l’activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals, oferint-los, al mateix temps, noves oportunitats d’ocupació i formació. Així mateix, pretén proveir a les empreses de la comarca de nous professionals que vulguen formar-se i especialitzar-se en àrees industrials d’alta demanda a la comarca.

Durant el curs, es tractaran temes com el condicionat de materials plàstics per a la seua transformació, instal·lacions de transformació de polímers i el seu manteniment, així com configuració de motles per a transformació de polímers, gestió de qualitat i prevenció de riscos en empreses de plàstics; processos de transformació de polímers, tant d’injecció i bufat, o acabat de transformats polimèrics.

Els alumnes i alumnes que els superen de manera favorable obtindran un certificat de professionalitat, titulació oficial i reconeguda en tot el territori nacional.

Per a la responsable de formació d’AIJU, Paloma Riquelme, “l’objectiu d’aquesta mena de cursos és doble. D’una banda, pretén aconseguir l’activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals i, d’altra banda, proveir a les empreses de la comarca de persones especialitzades en les àrees de major activitat en la indústria de la zona”.

Les persones interessades han de contactar amb AIJU en el telèfon 663 540 176 o a través del correu electrònic formacion@aiju.es al més prompte possible, ja que les places són limitades a 15 persones i aquests començaran en breu.

Send this to a friend