Aitana Mas reivindica la presència de dones en titulacions científic tècniques

La UPV ha proposat crear la Càtedra ‘María Cegarra’, la primera química titulada en España

Aitana Mas reivindica la presència de dones
La vicepresidenta del Consell va estar de visita al Campus, el dilluns.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha sigut escenari aquesta setmana de la visita institucional de la vicepresidenta del Consell, Aitana Mas. La consellera va recórrer les instal·lacions d’Alcoi, i va poder conéixer l’activitat que duen a terme alguns dels grups de Generació Espontània. També va aprofitar per a signar en el Llibre d’Or.

A més, va visitar el mural dedicat a María *Cegarra, la primera dona a rebre el títol de perita química a Espanya, que es va titular a Alcoi en 1928. Aitana Mas va reivindicar, en aquest sentit, la necessitat d’augmentar el nombre de dones en les titulacions tècnic científiques, com les impartides al Campus d’Alcoi.

La vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat, María Salomé Cuesta, va acompanyar a Aitana Mas en la visita a Alcoi. Cuesta va traslladar a la vicepresidenta del Consell la proposta de crear la Càtedra ‘María Cegarra’, amb la finalitat de fomentar les vocacions científiques i tècniques entre les joves.

També van acompanyar a Mas en la seua visita, Pau Bernabeu, director del Campus, part de l’equip directiu, el vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez, i el regidor d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda.

Send this to a friend