Aitex acollirà en exclusiva un màster de Moda Sostenible

Serà impartit per l'escola de negocis ESIC i s'oferirà el pròxim curs 2023-2024

Aitex acollirà en exclusiva un màster
Presentació dels nous màsters que oferirà ESIC en la nova seu d’AITEX.

L’aliança entre AITEX i l’escola de negocis ESIC continua ampliant-se i reforçant-se amb la presentació, la setmana passada, de tres nous màsters que ESIC oferirà en el pròxim curs 2023-2024 al seu campus a Alcoi, situat el nou edifici de l’institut tecnològic del tèxtil, en la zona del Castellar, en Batoi.

Els estudis en qüestió són el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO); Màster en Digital Business (MDB); i Màster en Direcció de Moda Sostenible (MDMS). Aquest últim s’impartirà en exclusiva a la nostra ciutat, i cerca donar resposta a les necessitats i prioritats del teixit empresarial i industrial de tota la zona, les quals s’han tingut en compte a l’hora de configurar i estructurar aquests estudis.

Segons es va indicar, aquestes formacions s’impartiran a partir d’octubre d’aquest any 2023 en les noves instal·lacions d’AITEX, per la qual cosa es preveu que aquestes ja estiguen en funcionament per a eixa data, després de finalitzar les obres i dur a terme tot el trasllat, a partir del pròxim mes de maig.

Recordar que l’escola de negocis ESIC disposarà d’un espai determinat en la nova seu de l’institut tecnològic per a totes aquestes formacions.

SOBRE ELS MÀSTERS
Amb la implantació d’aquests tres nous màsters AITEX cerca formar “els seus quadres tècnics i directius amb un caràcter transversal que incloga a tots els sectors”.

El preu dels màsters oscil·la entre els 19.000 i els 20.000 euros i tots ells són de caràcter presencial. Segons consta en la web d’AITEX, els seus associats tindran un 25% de descompte, mentre que la bonificació que s’ofereix des d’ESIC és del 15%.

Send this to a friend