Aitex concedirà huit beques per a cursar els màsters que imparteix amb ESIC

Estan dirigides a estudiants graduats del Campus d'Alcoi de la UPV o de l'Escola d'Art

Aitex concedirà huit beques
Representants de totes dues institucions quan van presentar l’acord de col·laboració. ARXIU

L’institut tecnològic tèxtil Aitex ha posat en marxa una nova iniciativa amb la qual, tots els que hagen acabat els seus estudis en la UPV-Campus Alcoi i l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Alcoi, podran continuar formant-se de la mà d’ESIC Business & Màrqueting School. En concret, concedirà un total de huit beques a titulats d’aquests dos centres universitaris que hagen acabat els seus estudis en els últims tres cursos.

Els qui aconseguisquen aquestes beques, podran cursar de forma totalment gratuïta un dels tres màsters que ESIC impartirà a partir del pròxim mes d’octubre al seu campus d’Alcoi, en les noves instal·lacions d’Aitex en Batoi.

Tots els interessats/as que complisquen amb els requisits podran enviar un correu a comunicacion@aitex.es detallant nom i cognom del sol·licitant de la beca, edat, adreça i telèfon de contacte, corre electrònic, estudis realitzats, expedient acadèmic i màster per al qual se sol·licita la beca. Les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre de 2023.

Posteriorment, una comissió formada per responsables d’Aitex, ESIC, la UPV-Campus Alcoi i l’EASDA seleccionaran als huit beneficiaris, quatre de cada centre.

Recordar que l’oferta de màsters impartits per ESIC en col·laboració amb Aitex són el màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible, màster en Digital Business i màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial. Més informació en la pàgina web de Aitex.

Send this to a friend