Aitex dona a conéixer als finalistes dels seus premis

La sala d'actes de l'IVAM CADA acull aquest dijous el lliurament dels guardons

Aitex dona a conéixer
Gala de lliurament dels premis en una edició anterior.

El pròxim dijous 24 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc en l’IVAM CADA Alcoi la gala dels Premis Empresarials AITEX 2022 en les seues diferents modalitats. L’institut tèxtil tecnològic ha donat a conéixer aquesta setmana el nom dels finalistes de les tres modalitats que conformen aquests reconeixements empresarials.

En el ‘Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en tèxtil’ els finalistes són Interfabrics S.L. (Aquaclean); Jeanología S.L.; Waste Prevention S.L; Rioma S.L.; i Teixits Royo S.L.

Els finalistes del ‘Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en cosmètica’ són: Berioska S.L. (Babaria); Germaine de Capuccini S.A.O.; Martiderm S.L.; Cosmètica Cosbar S.L. (Montibello); i Prospera Biotech S.L.

I en el cas del ‘Premi AITEX a la millor iniciativa emprenedora’, les empreses finalistes són: ARS Athletic Ibèria S.L.; Kimera Technologies S.L.; Mediterranean Algae Technologies S.L.; Recovo Lab S.L.; i Wecaria Technologies.

El guanyador de cada modalitat rebrà 20.000 euros, i en el cas del segon classificat la quantia del premi és de 10.000 euros. Així, en total, AITEX repartirà 90.000 euros en premis.

Send this to a friend