Ajuda de la Diputació per a la millora de paratges

Així mateix, es duran a terme diverses visites guiades al Racó de Sant Bonaventura

Ajuda de la Diputació per a la millora de paratges
Imatge d’arxiu del Racó de Sant Bonaventura.

L’Ajuntament d’Alcoi ha resultat beneficiari d’una subvenció de la Diputació d’Alacant dotada amb quasi 5.000 euros, per a la conservació i millora dels paratges naturals municipals.

En concret es duran a terme dues actuacions, la primera consistent en la construcció d’una séquia oberta per a desguassar en el riu un dels tolls creats per a la reproducció d’espècies aquàtiques i la segona una campanya de visites al Racó en les quals es donaran a conéixer els valors ambientals i tradicionals d’aquest paratge.

El projecte està dotat amb un pressupost total de 4.961 euros, finançats íntegrament per la Diputació d’Alacant i es duran a terme durant els mesos de setembre i octubre.

Les visites guiades tenen lloc els dies 30 de setembre, 1, 7, 8 i 9 d’octubre amb eixida a les 9 hores del parc de patinatge que està al costat del Col·legi Santa Ana, amb una duració entre 4 i 5 hores per a grups de 25 persones. L’activitat finalitza en el paratge, sent la volta per compte dels participants. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a: https://citaprevia.alcoi.org/ Departament: Medi Ambient, Gestió: Itinerari al Racó de Sant Bonaventura.

Send this to a friend