Al Deportivo se li acaben els crèdits

Moyita i Raul són baixes, Soler és dubte i l'única alta és el central Álvaro Vega

Al Deportivo se li acaben
Parras manant als seus jugadors a l’atac contra l’Eldense. QUIQUE REIG

L’Alcoyano viatja a Sant Sebastià amb un ull posat en la classificació i un altre en el melic propi, conscient que se li acaba el matalàs de punts que tan a pols es va guanyar després d’una espectacular arrancada de competició i que no hi ha més terminis per a mantindre la seua privilegiada posició en la taula.

No obstant això, encara que és un punt de quinze possibles, en el Deportivo tracten de mantindre la tranquil·litat i que no córrega el pànic. Es pensa que el derbi enfront de l’Eldense va ser el punt d’inflexió que necessitava l’equip per a detindre aqueixa sagnia de quatre derrotes consecutives. A més, Miguel Bañuz va aconseguir deixar la seua porteria a zero i només queda acabar amb aqueixa sequera cara a porteria que va portar a Raúl Alcaina fins a la banqueta enfront dels blaugranes, fins a aqueix partit intocable per a Vicente Parras.

La visita d’aquest diumenge (16 hores) a Zubieta és d’eixos partits en els quals es detecta el caràcter dels equips. La Reial Societat B ve de véncer en el seu últim partit en la Nova Creu Alta després de remuntar-li al Sabadell en tot just dos minuts (1-2). En Zubieta només el Múrcia ha sigut capaç de guanyar. Tant Eldense com Barça Atlètic, Nàstic i At. Balears van perdre, els quatre per idèntic resultat, 2-0.

L’Alcoyano torna a estar condicionat per les baixes. Ni Moyita ni Raúl viatgen, que arrosseguen una lesió muscular del partit contra el’Eldense, sent dubte Soler, amb el que Montava i Conejero, tots dos del Torrellano, estan en la convocatòria, ja que Imanol i Pablo Carbonell segueixen en el dic sec i l’única bona notícia és el retorn del central Álvaro Vega, que en cas de jugar ho farà amb una fèrula a la mà dreta.

Send this to a friend