Al voltant de 220 inscrits en els Cursos d’Estiu del Centre d’Esports

El proper dilluns comencen els Cursos d’Estiu, una de les activitats amb més llarga trajectòria del Centre d’Esports, i que enguany torna a trobar una gran resposta per part dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.
Aquesta edició es presenta amb algunes novetats; la principal, el fet que cap activitat se celebrarà ja a la piscina del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, sinó que passen a desenvolupar-se íntegrament al Complex Esportiu Eduardo Latorre. Segons explica el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig, “en els últims anys havia anat baixant el nombre d’inscrits, per la qual cosa vam arreplegar alguns suggeriments dels participants, i ens vam decantar per traslladar l’activitat a l’Eduardo Latorre. El complex esportiu ens ofereix un doble benefici: per una banda, disposem de millors i més completes instal•lacions per a aquest tipus d’activitat; i per altra, deixem lliure la piscina per al seu ús per part dels veïns, ja que en estius anteriors la piscina de Caramanxel es veia obligada a reduir el temps com a piscina pública mentre acollia els cursos”.
Aquest trasllat de l’activitat ha obert altres possibilitats, ja que enguany s’han ampliat les modalitats esportives dels cursos; ara no només s’ha oferit natació, sinó que també s’ha possibilitat que els usuaris puguen inscriure’s en judo i en gimnàstica rítmica. La gerent del Complex Esportiu Eduardo Latorre Núria Trenzano subratlla al respecte que les instal•lacions estan obertes a aquestes iniciatives: “Les nostres instal•lacions són municipals, i per a nosaltres és important poder acollir als xiquets i xiquetes, i més si gràcies a la nostra col•laboració podem ampliar els serveis i les modalitats. Els Cursos d’Estiu són una de les activitats més antigues i consolidades del Centre d’Esports, i és molt positiu que puguen créixer i projectar-se per a aconseguir que més xiquets practiquen esport”.
Els cursos es desenvolupen de l’1 fins al 26 de juliol, i compten amb vora 220 inscrits. Segons s’indica des del Centre d’Esport, la gran majoria són inscrits a natació, i més de la meitat dels xiquets i xiquetes participants són de la franja entre 3 i 5 anys. S’han inscrit a natació xiquets a partir de 12 mesos; a judo, entre 6 i 12 anys; i a gimnàstica rítmica, entre 3 i 12 anys.

Send this to a friend