Alcoi acull la I Trobada d’Escoles UNESCO d’Infantil i Primària

Serà demà, amb la posada en valor del patrimoni cultural com a objectiu principal

Alcoi acull la I Trobada d'Escoles UNESCO d'Infantil i Primària
Presentació de la Trobada.

Demà se celebrarà per primera vegada la Trobada d’Escoles UNESCO d’Infantil i Primària, i Alcoi és el lloc triat com a escenari.

Es tracta d’una iniciativa que vol replicar la trobada que es realitza d’aquest tipus, però amb alumnes de Secundària.

El col·legi Sant Vicent està al capdavant d’aquesta cita, en la qual també participarà el Tomás Llàcer que també col·labora, igual que el CIP FP Batoi, el Grup de Danses Sant Jordi i l’Ajuntament d’Alcoi.

S’espera la participació d’uns 270 alumnes i 40 professors, de centres educatius alcoians, però també de fora, com és el cas del Pou de la Muntanya de Dénia, Sagrado Corazón Vedruna de València, el Magraner de Tavernes de Valldigna, i l’Internacional Lope de Vega de Benidorm.

L’esdeveniment s’iniciarà al voltant de les 9’30-10 hores en la Glorieta i en l’Àgora, i també hi haurà visites teatralitzades per Alcoi a càrrec d’alumnes de TASOC (Tècnic Superior d’Animació Sociocultural) del CIP FP Batoi. Per a finalitzar, el Grup de Danses Sant Jordi actuarà en la plaça Ramón y Cajal, entre les 13 i les 13’30 hores.

La idea d’aquesta Trobada és posar en valor el patrimoni cultural de cada ciutat, per la qual cosa, en l’Àgora s’exposaran alguns treballs que alumnes participants han realitzat, per a compartir-los amb els altres.

En el següent vídeo s’expliquen tots els detalls:

Send this to a friend