Alcoi acull una nova sessió de ‘Alimentant Pluges’ de l’Institut Juan Gil-Albert

Hui, en la Casa de Cultura amb Mercé Climent

Alcoi acull una nova sessió de ‘Alimentant Pluges’ de l'Institut Juan Gil-Albert
Mercè Climent

 L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert ha organitzat una nova sessió del cicle poètic ‘Alimentant Pluges’ amb l’escriptora Mercé Climent. La Casa de Cultura d’Alcoi acollirà demà dijous aquesta cita a partir de les 19.30 hores.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha manifestat que “aquesta proposta, amb una trajectòria de més d’una dècada a la seua esquena i gran acolliment per part de la comunitat literària, té com a objectiu posar en relleu l’ampli panorama poètic del qual gaudeix la província d’Alacant en l’actualitat des d’una perspectiva de trobada i proximitat”.

La quarta sessió del cicle serà a càrrec de l’alcoiana Mercé Climent, enginyera agrònoma i llicenciada en Filologia Hispànica, que en l’actualitat compagina l’escriptura amb la seua labor d’editora. És autora dels llibres infantils Lina Panxolina i el quadern màgic, Marco i el poder sobre el temps, La flauta màgica, Moros i Cristians i el Misteri dels Reis Mags. A més, ha escrit les novel·les Somiant amb Alexia –XVII Premi de Literatura Eròtica Vall d’Albaida-, Amor a la ciutat dels ponts i Mariola; així com el poemari Infinitamant, guardonat amb el X Premi de Poesia Ibn Jafadja d’Alzira. Ha sigut antologada en publicacions com a Nova poesia alcoiana, Poemes entre telers, 14+1.Llenya Prima o Els caus secrets, entre altres.

Send this to a friend