Alcoi es converteix en epicentre de la millor màgia

El festival Alcoi Magic ofereix una setmana d'espectacles amb els millors talents nacionals i internacionals

Alcoi es converteix en epicentre de la millor màgia
Un moment de l’espectacle del passat divendres, en la inauguració, oferit pel Mag Hugo. | LUCIO ABAD

Alcoi s’ha tornat a convertir en el nucli de la millor màgia i il·lusionisme d’Espanya amb l’arribada de la quarta edició d’Alcoi Magic. Des de divendres passat i fins a aquest dissabte, 8 de juny, els millors talents del panorama nacional i internacional actuaran en diferents escenaris de la ciutat per a oferir xous que prometen enlluernar als espectadors.

Sota la direcció de Mag Hugo, aquest festival acull al millor elenc de talents nacionals i internacionals. Amb una programació acuradament seleccionada, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una varietat d’espectacles que abasten diferents disciplines de la màgia. El que distingeix a Alcoi Magic és la seua atenció al detall en cada aspecte de l’esdeveniment. Des de la qualitat de la producció fins a la infraestructura tècnica, tot ha sigut meticulosament planificat per a brindar la millor experiència possible als assistents. Destinat a joves, a famílies i a qualsevol persona a la qual li agrade la màgia, el teatre i deixar-se portar per la sorpresa i la sorpresa, el festival cada vegada està agafant més força com a referent.

El divendres, la companyia amfitriona del certamen, liderada pel Mag Hugo, fundador d’Alcoi Màgic, va donar inici al festival. L’escenari d’aquesta obertura va ser la Fundación Mutua Levante, on es va presentar l’espectacle ‘Cara a Cara’, una exhibició de màgia de proximitat que va captivar a l’espectador en col·locar xicotets objectes a escassos centímetres dels seus ulls, atorgant-los una vida pròpia.

El dissabte va ser l’il·lusionista Peio Rivas, reconegut per la seua brillant aparició en el concurs televisiu Got Talent, el que va enlluernar al públic en el pub Bad Voodoo amb el seu espectacle ‘Ver para Creer’. En aquesta ocasió, Peio va fusionar màgia i música per a crear un espectacle que combinarà efectes clàssics amb elements moderns.

La màgia contínua demà, dijous 6, a les 20’30 hores en El Petroli, amb la presència de Juan Manuel Marcos, deixeble de Juan Tamariz i guardonat amb el tercer premi en Cartomagia en el Congrés d’Espanya 1999. Marcos presentarà un espectacle de màgia de prop amb naips, portant al públic a un viatge ple de sorpresa i misteri.

El jove il·lusionista Pando el Mago, la popularitat del qual en Instagram compta amb milers de seguidors, seguirà amb la programació el 7 de juny a les 22 hores en La Dona Barbuda amb un espectacle de teatre que podran gaudir els assistents mentre sopen.

La màgia no pararà i, el dissabte 8 de juny en el Centre Cultural Mario Silvestre a les 12 hores, tindrà lloc la presentació de ‘Inòpia’ per l’igualment popular Gneis. Aquest espectacle familiar, apte per a totes les edats, s’inspira en els espectacles de màgia que van emergir en l’època del vaudeville, on els il·lusionistes buscaven provocar admiració i sorpresa en el públic. Els xous previstos en les tres sales de la ciutat, tenen un preu simbòlic i poden adquirir-se en el portal web de Joventut Alcoi.

A més de l’actuació en viu, la programació del festival inclou una exposició del dibuixant de Banyeres de Mariola, Raig, que està disponible des de dilluns passat 3 de juny fins al dia 7 en el Centre Cervantes Jove. Sota el títol ‘Els Reis’, aquesta mostra exhibeix il·lustracions dels reis de la baralla de cartes francesa, presentades amb un estil tridimensional i una abstracció de la realitat.

El plat fort d’Alcoi Magic tindrà lloc el dissabte 8 de juny en el Teatre Principal amb l’esperada ‘Gran Gal·la Màgica’. Aquest esdeveniment és una col·laboració màgica de tres artistes on el Mag Hugo s’uneix a la frescor i dinamisme d’Àlex Gilabert, a més de l’innovador duo que ha conquistat els escenaris europeus amb el seu enfocament únic i la seua combinació de grans il·lusions i humor, Ramó i Alegria.

Com cada any, aquesta gala ha sigut el punt culminant del festival, generant una alta demanda d’entrades. De fet, actualment no queden localitats disponibles, la qual cosa ressalta encara més l’anticipació i l’entusiasme dels espectadors que, any rere any, volen ser testimonis de la millor màgia.

Send this to a friend