Alcoi es sinònim d’associacionisme

A bans de començar amb l’article d’opinió m’agradaria presentar-me per si algún dels quals m’està llegint no em coneix. Soc Jose Alonso voluntari del col·lectiu Ponts d´Igualtat des de fa dos anys i representant de l’associació per a l’organització de l’esdeveniment que tindrà demà en el passeig de Cervantes: Les jornades solidàries.

El passat 14 de març de 2020 el país es paralitzava després de declarar-se una pandèmia mundial, una paralització plenes d’incerteses; També per a les associacions de la nostra ciutat.
Han sigut dos anys difícils per a molts de nosaltres, han sigut dos anys que no hem pogut pràcticament interactuar amb els nostres companys i companyes, dos anys en el qual no hem pogut estar en contacte amb la societat a causa de les restriccions… però per fi i després de dos anys, les entitats tornem al carrer, i serà el pròxim 1 d’octubre de 12 del matí a 20.00 de la vesprada.

Les jornades són un moment per a gaudir i crear sinergies entre totes les entitats, si no també crear aquest vincule amb qualsevol persona que vinga a visitar-nos durant el pròxim dia 1 d´octubre. Les entitats socials ens hem deixat la pell al costat dels tècnics municipals perquè puguem tindre un dia ple de sorpreses i visibilitat. És el nostre dia, és el dia perquè les persones que no coneguen els projectes socials de les entitats ens puguem donar a conéixer.

Ser el representant de Ponts d´igualtat per a l’organització d’aquest Esdeveniment m’ha ajudat a conéixer mes la tasca d’altres entitats que no coneixia i us puc assegurar que sent enorme respecte, orgull i gratificació pel treball que exerceixen cada dia, així com per cadascuna d’elles les aportacions que han tingut perquè les entitats tornem al carrer durant el dia 1 d’octubre.
Acabe convidant a les persones de la ciutat o a les quals estiguen llegint aquestes línies al fet que es passen pel passeig de Cerventes i ens conega a les prop de 30 entitats que participem en les jornades solidàries.

JOSÉ ALONSO. Membre de Ponts d’Igualtat

Send this to a friend