Alcoi es troba immers en els actes del Mig Any

Aquesta vesprada, nova ronda de Cotos i el dissabte presentació de càrrecs en el Calderón

Alcoi es troba immers en els actes del Mig Any
Ronda del campeonato de Cotos de la pasada semana. | XAVI TEROL

Ja està en marxa el programa d’actes del Mig Any fester.

A principis d’octubre va tindre lloc el concurs de pintura a l’aire lliure al parc de La Glorieta, mentre que el dilluns de la setmana passada va començar el tradicional campionat de Cotos.

La primera eliminatòria es va disputar en la Societat d’Antics Alumnes Salesians mentre que el dimecres va ser la segona, en la filà Domingo Miques ‘Mig moro’.

D’aquesta ronda han eixit les filaes que aquesta vesprada jugaran els quarts de final, sent les parelles: Cides-Andalusos, Navarros-Cruzados, Ligeros-Verds i Mossàrabs-Magenta, en la filà Vascos ‘Mig cristià’.

S’haurà d’esperar a la setmana vinent, al dilluns 16 per a les semifinals, mentre que la final es jugarà el dimecres 18.

Totes les rondes són a les 20’15 hores, i estan comptant amb l’assistència de bastant públic, ja que es tracta d’un esdeveniment que desperta enorme curiositat.

PRESENTACIÓ DE CÀRRECS
Recordar que, enguany, la presentació de càrrecs i el propi Mig Any seran en setmanes diferents.

La citada presentació serà aquest dissabte, quan es preveu una jornada festera des d’al matí amb la matinal infantil en el Teatre Calderón, en la qual s’entregaran els premis dels concursos infantils de pintura i literatura. A la vesprada, a les 19’30 hores, també el Calderón, serà la presentació i després hi haurà un sopar en el Círculo Industrial.

El dissabte 21 serà el concurs d’Olleta i hi haurà entradetes des de la vesprada.

La programació també inclou una exposició en el MAF, des del dia 19.

Send this to a friend