Alcoi organitza visites guiades en la Setmana Europea dels Cementeris Significatius

De l'1 al 5 de juny

Visites guiades en la Setmana Europea dels Cementeris
Imatge d’arxiu d’una visita teatralitzada al cementeri alcoià.

Alcoi forma part de l’Associació de Cementeris Significatius d’Europa des de l’any 2012, sent el Cementeri Sant Antoni Abat membre de la Ruta Europea de Cementeris Significatius.

La ruta és considerada Itinerari Cultural Europeu i amb la finalitat de reivindicar els diferents cementeris d’Europa adherits, de manera conjunta se celebra la Setmana europea de Cementeris Significatius, a la qual Alcoi fa anys que se suma amb la finalitat de realçar el magnífic patrimoni i història del nostre cementeri monumental durant la primera setmana de juny. Ja han anunciat la seua celebració ciutats com Ljubljana (Eslovàquia) Karlovac, Rijeka i Koprivnica (Croàcia), Cracòvia (Polònia), Torí, Imola, Bolonya i Milà (Itàlia), Budapest (Hongria) i Atenes (Grècia)

L’objectiu de la celebració d’aquesta setmana és la dinamització dels espais i la seua posada en valor.

Alcoi compta amb material promocional del cementeri en diferents idiomes i de diverses apps per a fer una visita guiada del recinte guardonat amb diversos premis per part de diferents certàmens.

Enguany la proposta es basa en l’oferta de diferents rutes des de l’1 de juny fins al diumenge 5 de juny. Per a totes elles es requereix reserva prèvia. Igualment, durant els matins han organitzat visites guiades per a escolars amb la finalitat de promulgar els atractius turístics i culturals d’aquest meravellós espai.

En aquest enllaç està tota la programació de la nostra ciutat: https://alcoyturismo.com/alcoy/uploaded/Visitas%20Guiadas/Setmana_Europea_de_Cementeris_Alcoi.pdf

Send this to a friend