Alcoi participa en el comité de la Xarxa FP celebrat a Munic

Va ser presentada la col·laboració amb la ciutat danesa de Viborg

Alcoi participa en el comité de la Xarxa FP celebrat a Munic
Xarxa FP és una associació europea sense ànim de lucre que reuneix 37 ciutats de 15 països.

Alcoi ha sigut present en la celebració del Comité Executiu Extraordinari i la reunió de Mobility Managers de la Xarxa FP que va tindre lloc els dies 18 i 19 d’octubre a Munic, Alemanya. A la trobada van acudir la Mobility Manager de Xarxa FP i la Tècnic d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi.

El Comité Executiu, del qual forma part Alcoi des de 2017, es va celebrar el passat 18 d’octubre i va reunir la resta de ciutats que el componen, al costat de la Secretaria General de l’organització (Barcelona, Espoo, Munic, Roma, Rovaniemi, Tolosa i Viborg). En la reunió es van revisar els resultats de les auditories ISO 2023 i es va presentar el calendari per a les auditories ISO 2024, es van estudiar els pressupostos executats l’any anterior i el pressupost actual.

Així mateix, es va debatre sobre l’aplicació d’instruments que ens ajuden a recopilar informació per part de les persones que realitzen una estada Erasmus+ a través de Xarxa FP per a avaluar el nostre treball i introduir millores.

També es va acordar el calendari per a la pròxima Assemblea General i Comité Executiu de 2024, que tindrà lloc a Barcelona el mes de març, amb motiu del 25 aniversari de Xarxa FP.

El dia 19, en la jornada de Mobility Managers, es van donar cita al voltant de 25 representants de diferents ciutats europees, en una sessió de treball en la qual es van exposar els objectius en matèria de mobilitats de cada destí, així com diferents opcions de cooperació i col·laboració entre socis per a l’any vinent.

En la mateixa jornada, es va presentar el cas d’Alcoi com a exemple de ‘Ciutat de bones pràctiques’ quant a col·laboració i treball amb la ciutat danesa de Viborg. Es va realitzar una exposició conjunta sobre la relació entre totes dues ciutats, procediments, projectes duts a terme i mobilitats realitzades.

Xarxa FP és una associació europea sense ànim de lucre que reuneix 37 ciutats de 15 països que organitzen pràctiques en empreses i visites d’estudi per a estudiants d’FP, així com estades d’observació professional per a professors en ciutats europees membres de la xarxa. Cada any centenars d’estudiants i equips europeus de professors d’FP participen en accions de mobilitat.

Send this to a friend