Alcoi participa en el ple anual i desé aniversari de la Red Innpulso

Toni Francés va acudir a l'acte en el qual es van donar cita les màximes autoritats del conjunt de Ciutats de la Ciència i Innovació

Alcoi participa en el ple anual
Alcoi està integrada en el consell rector de la Xarxa *Innpulso com a representant de les ciutats d’entre 20.000 i 100.000 habitants.

Alcoi va ser present la setmana passada en el ple anual de la Red Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació, presidida a Madrid per la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant. L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va acudir a l’acte, en el qual es van donar cita les màximes autoritats del conjunt de Ciutats de la Ciència i Innovació, del qual forma part el nostre municipi des de 2011.

La reunió del Consell Rector, en el qual Alcoi també està integrada com a representant de les ciutats d’entre 20.000 i 100.000 habitants, ha coincidit amb la celebració del desé aniversari de la Red Innpulso, un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores compost actualment per un total de 83 municipis de tota Espanya.

A la jornada va acudir també el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Societat Digital, Jordi Segura; i l’agent d’Innovació d’Alcoi, Joan Gisbert, els qui van participar en la trobada d’agents locals de la Innovació. Precisament, en la reunió del passat dilluns, el Ministeri va confirmar que l’any vinent tornarà a llançar la convocatòria per la qual finança al 75% aquesta figura, per la qual cosa l’Ajuntament d’Alcoi podrà optar a la seua renovació.

Send this to a friend