Alcoi sol·licita a Diputació una nova campanya de Bons Consum per a Nadal

Diverses iniciatives per a la reactivació del comerç local han generat una inversió de 1'3 milions en compres

Alcoi sol·licita a Diputació
Cua per a l’adquisició de bons durant l’última campanya. ARXIU

L’Ajuntament d’Alcoi va dur a terme durant el mes de setembre la campanya de bons de consum ‘Reactivem Alcoi’ amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, que va atorgar al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa. Els resultats han sigut molt positius, suposant una repercussió directa en compres de 549.030 euros, i indirecta en compres no subvencionades de 821.631,02 euros.

En aquesta campanya els consumidors interessats podien adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, on l’Ajuntament finançava el 50%. Es van vendre un total de 15.643 bons, sent la majoria (68,89%) de 20 euros, la qual cosa ha propiciat una major diversificació de les compres entre els 231 comerços adherits.

La campanya va comptar amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç i els mercats municipals.

L’Ajuntament ha sol·licitat una nova subvenció per a dur a terme una altra campanya de bons aquest Nadal i està a l’espera de la resolució per part de la Diputació.

A aquesta campanya se sumen les iniciatives anteriors com les ajudes ‘ReactivAlcoi Comerç’, que ja van suposar una repercussió directa de 525.337,28 euros en els comerços alcoians i la participació de més de 100 negocis de la ciutat.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha manifestat que «valorem molt positivament totes les accions destinades a dinamitzar el nostre comerç de proximitat i a propiciar el consum en moments de dificultat. En aquest sentit, hem demanat noves ajudes per a poder continuar treballant amb aquestes iniciatives en la campanya de Nadal, que és una de les més importants per al nostre comerç local».

Send this to a friend