Alcoi sol·licita reprogramar els pagaments per a accelerar les obres de l’Andreu Sempere

L'ajuntament aborda en una reunió amb Conselleria l'avanç dels projectes del Pla Edificant

Alcoi sol·licita reprogramar els pagaments per a accelerar les obres de l'Andreu Sempere
Una de les protestes organitzades l’any passat pel IES Andreu Sempere. ARXIU

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el regidor d’Educació, Alberto Belda, va mantindre la setmana passada una reunió a València amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, amb l’objectiu d’abordar l’estat dels projectes pendents del Pla Edificant, orientat a la millora dels centres escolars.

Respecte a la reforma de l’IES Andreu Sempere, els representants del consistori alcoià han sol·licitat a la Conselleria una reprogramació dels pagaments per anualitats mentre s’ultima la redacció del projecte, amb l’objectiu de poder aprovar-lo i licitar els treballs a la màxima brevetat possible. Segons Alberto Belda, “la nostra principal meta és assegurar i agilitzar el màxim possible el projecte de l’Andreu Sempere, que per a nosaltres és prioritari i al qual volem donar un impuls definitiu”.

D’altra banda, l’Ajuntament anuncia que a l’abril es licitarà la redacció del projecte de reforma de l’IES Pare Vitòria, i respecte a Cotes Baixes, el regidor d’Educació informa que Conselleria té pendent la revisió i l’actualització de la memòria valorada per a poder reprendre el projecte al qual es va comprometre fa tres anys.

Així mateix, durant la reunió es va procedir a revisar les intervencions pendents d’executar en els col·legis públics amb els romanents existents de les últimes intervencions dutes a terme en aquests centres. En el cas del CEIP El Romeral, el director general va comunicar que en breu autoritzarà la memòria valorada per a poder substituir la caldera, una actuació que està a l’espera des de juliol de l’any passat.

En la mateixa situació es troben altres projectes pendents de materialitzar en els col·legis Miguel Hernández, Horta Major i Sant Vicent.

Send this to a friend