Alcoi torna a l’època modernista

Aquest matí s'ha inaugurat la Fira Modernista, que es podrà gaudir fins demà en la Glorieta

Alcoi torna a l'època modernista
Durant el matí s’ha recreat un mercat en la plaça d’Espanya. | QUIQUE REIG

Alcoi torna per uns dies a l’època modernista amb la celebració de la Fira Modernista, que s’ha inaugurat aquest matí al parc de la Glorieta i que es podrà gaudir també demà, de 10’30 a 14 hores.

Alcoi torna a l'època modernista
La plaça d’Espanya, repleta de gent durant el cap de setmana del modernisme. | QUIQUE REIG

Una vegada més, l’acolliment i la resposta ha sigut molt positiva amb una alta participació, tant de públic com d’entitats o associacions que s’han sumat a la programació amb activitats.

El Centre neuràlgic de la nostra ciutat s’ha ‘teletransportat’ a la fi del segle XIX i principis del XX per a gaudir d’aquesta sisena edició de la Setmana Modernista que ha omplit d’activitats Alcoi des del dilluns, concentrant el gruix de la programació entre hui i demà.

Alcoi torna a l'època modernista
Cerradelo i Francés inaugurant la Fira Modernista. | QUIQUE REIG

Per a començar, en la plaça d’Espanya s’ha recreat un dia de Mercat, passant per actuacions musicals i recreacions d’oficis de l’època, a més de visites guiades o dansa. Així mateix, també aquest matí s’ha inaugurat la Fira Modernista de la mà de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el vicealcalde, Àlex Cerradelo.

Al llarg del dia de hui hi ha hagut teatre, un pícnic modernista, o la ja tradicional manifestació, que de nou ha sigut en contra dels consums i amb la classe obrera com a protagonista.

Encara queda modernisme per davant, hui però també demà, quan tornarà a haver-hi nombroses activitats, tant dins com fora de la Fira Modernista:

Alcoi torna a l'època modernista

Send this to a friend