Alcoi treballa en un nou pla per a la prevenció d’addiccions

El pròxim 16 de setembre hi haurà una presentació pública en l'Àgora

Alcoi treballa en un nou pla
La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d’Alcoi.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) d’Alcoi ha conclòs la fase de recopilació de dades necessàries per a elaborar un diagnòstic de la situació real d’Alcoi, que ajude a redactar i desenvolupar l’IV Pla de Drogodependències i Altres Conductes Addictives en l’horitzó 2022-2025.

Segons subratlla la regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat i Infància i Adolescència, Aranza de Gràcia, “la qual cosa volem és que aquest pla siga més complet, més elaborat, més treballat, perquè comptem amb tota la població d’Alcoi per a poder elaborar i per a poder combatre la drogodependència i les conductes addictives”.

Per eixe motiu, una de les principals novetats és que la fase de consultes prèvia d’elaboració del pla s’ha ampliat al màxim, amb un important esforç per a arribar al major nombre de col·lectius i de particulars possible.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d’Alcoi treballa des de fa mesos en el desenvolupament d’aquest pla, amb l’objectiu d’establir noves línies d’intervenció i directrius que orienten l’actuació municipal perquè les polítiques, accions i activitats que s’impulsen a tots els nivells incidisquen i contribuïsquen a reduir els problemes relacionats amb la drogodependència i altres conductes addictives a la ciutat.

Després de finalitzar aquesta fase d’estudi, l’equip redactor ha previst una jornada de presentació el pròxim 16 de setembre en l’Àgora, en la qual vol compartir les principals conclusions extretes i el mapa de problemes detectats. La sessió participativa està dirigida a totes i tots els agents sanitaris, socials, educatius, polítics i de seguretat, així com a la ciutadania alcoiana en general.

Send this to a friend