Alcoi va organitzar la primera Llotja de Producte Local

Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament d'Alcoi en col·laboració amb la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Alcoi va organitzar la primera Llotja de Producte Local
L’activitat va obtindre una notable afluència de visitants || Ajuntament d’Alcoi

La plaça Ramón y Cajal va acollir aquest dissabte la primera Llotja de Producte Local i km0, una iniciativa que busca presentar i donar-li suport institucional a productes de la zona. A més dels propis expositors, es van organitzar activitats relacionades amb l’oferta existent.

La idea també era que el client poguera conéixer com es produeix l’article que s’exposa, la qualitat que té i el millor valor enfront d’altres productes. “Volem fer una activitat que no siga només comercial, si no que hi haja interacció amb el client i el productor i una part divulgativa”, assenyalava aquesta setmana el vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo.

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que va comptar amb la participació de productors d’oli, torró, vi, formatge, dolços, mel, xocolate, embotit, fruita, entre altres.

Entre les activitats es va organitzar un tast de formatge, un showcooking a càrrec de l’alumnat de restauració de l’institut de Batoi, un tast de vi de la mà del Celler Gurgu, així com un tast de mel, amb Salvador Andrés.

Send this to a friend