Aliança educativa de Cotes Baixes amb un institut americà

Un centre de Wisconsin s'ha interessat pel model implantat

Aliança educativa de Cotes Baixes amb un institut americà
Alumnes de l’IES Cotes Baixes.

El model educatiu de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi ha despertat l’interés d’un centre educatiu americà, concretament del One City Preparatory Academy de Madison, situat en l’estat de Wisconsin.

Aquest interés ha derivat en la visita de la Directora de Currículum i Instrucció del citat centre, Natalia Navarro, per a conéixer de primera mà el model i programa d’aprenentatge. Per a això, s’ha entrevistat amb part de l’equip directiu, professorat i alumnes.

En la seua visita a Cotes Baixes, Navarro va traslladar la seua especial curiositat sobre la implicació del centre alcoià respecte a contactar amb el món empresarial i oferir als seus estudiants un ampli catàleg d’indústries per a realitzar les seues pràctiques.

I és que, Wisconsin és un dels estats més industrialitzats del país, i el One City Preparatory Academy es troba en un procés de construcció d’una nova escola de Batxillerat i FP que es posarà en marxa en el curs 22/23, motiu pel qual s’estan interessant i inspirant en diferents escoles per a recaptar informació sobre els diferents models i sistemes.

Send this to a friend