Els estudiants han tornat al Campus de la UPV a Alcoi

El 21 de setembre començarà el curs en els màsters El 21 de setembre començarà el curs en els màsters universitaris, mentre que el 29 del mateix mes començaran les classes els alumnes de primer curs de grau, mentre que el 29 del mateix mes començaran les classes els alumnes de primer curs de grau

Els estudiants del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) han començat el curs 2020/2021
Alumnes, ahir, en l’inici de les classes al Campus d’Alcoi de la UPV

Els estudiants del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) han començat el curs 2020/2021. Concretament han sigut els alumnes de segon, tercer i quart curs de graus i dobles graus. Els estudiants de nou ingrés començaran les seues classes el 29 de setembre, mentre que la Jornada d’Acolliment on s’explicarà el funcionament del campus serà el 28. Els estudiants dels màsters universitaris començaran el curs el 21 de setembre.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha realitzat un gran esforç per a oferir docència amb la màxima presencialitat i qualitat possible ateses les condicions sanitàries de cada moment.

El subdirector d’Alumnat i Investigació, Antonio Arques, indica que “maximitzarem la presència al campus per a aquells estudiants que tinguen la necessitat d’assistir des del punt de vista docent. Això significa que s’impartirà de manera presencial la major quantitat de classes que siga possible, però al mateix temps s’intentarà limitar la presència d’alumnes i de personal per a una altra mena d’activitats”.

La majoria d’estudiants de la UPV tenien moltes ganes de tornar. A l’eixida de les seues primeres classes presencials han contat que “estem separats i es nota que hi ha espai. M’he quedat tranquil·la en arribar”. Un altre dels estudiants “feia molt de temps que no veia als seus companys” i ha confessat que “estar tant de temps a casa li ha cansat”.

Segons indica el subdirector, “els estudiants de 3r i 4t de grau estan més habituats al funcionament de la universitat i s’intentarà minimitzar el seu accés a les aules, però això no significa que la docència siga totalment online com va succeir en el curs anterior”. Antonio Arques també sosté que “la situació sanitària ens permet, en aquests moments, la interacció entre els estudiants, i entre professor i alumne” per a seguir amb la proximitat que caracteritza al Campus d’Alcoi de la UPV.

Preinscripció en graus

Del 14 al 21 de setembre, els estudiants preuniversitaris podran sol·licitar l’admissió en algun dels graus en els quals haja quedat alguna plaça vacant.

Els estudiants que es van examinar de la PAU extraordinària de setembre coneixeran els resultats el 16 de setembre, a partir de les 17 h. Els dies per a demanar la revisió seran el 17, el 18 i el 21 del mateix mes i les notes definitives es publicaran el 22 de setembre.

 

Send this to a friend