Amics de la Música organitza aquest divendres un concert simfònic de música de cinema

La pianista alcoiana Silvia Gómez Maestro interpretarà la ‘Rhapsody in blue’ de Gerswhin

Amics de la Música organitza aquest divendres un concert simfònic de música de cinema
Imatge de la pianista Silvia Gómez Maestro.

Continua la programació de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi amb un concert simfònic, que tindrà lloc aquest divendres 22 de març (20 hores), sota el títol de ‘Spectacular Music Film’ estarà dedicat a la música al cinema i tindrà com a protagonista a la notable pianista alcoiana Silvia Gómez Maestro, directora de l’Himne de Festes en 2023, la qual interpretarà la cèlebre ‘Rhapsody in blue’ de George Gerswhin, en el centenari de l’estrena a Nova York d’aquesta meravellosa composició.

Silvia va ser guardonada amb el Premi al Millor Àlbum d’Obra Musical Clàssica 2009, per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música, per l’àlbum ‘De la Música y el Tiempo’, amb dos CD’s amb obres del col·lectiu ECCA. La seua labor és desenvolupa principalment en el món de la música de cambra. Des de 2018 realitza concerts al costat del violinista Vicente Antón. Al costat del quartet de corda ILCA. També, mitjançant el programa d’àmbit europeu Erasmus ha actuat amb els intèrprets Georg Hamann (violí), Firmian Lermer (viola) i Jadwiga Stanek (viola).

La St. George Symphony Orchestra, formació resident de la temporada de l’AAMA, sota la direcció el mestre d’Ontinyent Daniel Ferrero Silvaje, interpretarà a més un magnífic programa amb bandes sonores de pel·lícules tan volgudes com ‘El que el vent es va emportar’, ‘Ben-Hur’, ‘Lawrence d’Aràbia’, ‘ET l’extraterrestre’, ‘Harry Potter’, ‘La guerra de les galàxies’, ‘Gladiator’ o la ‘La llista de Schindler’, entre altres, amb temes oscaritzats de compositors com Max Steiner, Miklós Rózsa, John Williams o Hans Zimmer.

El concert està organitzat amb motiu del Capità de la filà Alcodianos i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi i el Teatre Calderón.

Send this to a friend