Andreu Valor presenta a Muro el seu desé àlbum

Sota el títol 'A mamar tots els versos!', aquest dijous 28

Andreu Valor presenta a Muro el seu desé àlbum
El cantant Andreu Valor. | MÒNICA LLOP

Andreu Valor presenta el seu desé disc d’estudi, que porta per títol ‘A mamar tots els versos!’ i que està compost per deu poemes musicats de Vicent Andrés Estellés. El nou disc d’Andreu Valor estarà disponible en totes les plataformes a partir de demà, 27 de març, data de la mort del poeta, i es presentarà en directe el pròxim 28 de març a Muro.

Andreu Valor ja té confirmades unes cinquanta dates de presentació del nou disc i el nou espectacle per tot el territori valencià i que a més inclou concerts al Quebec (el Canadà), Montpeller (França) i Barcelona.

‘A mamar tots els versos!’ ret homenatge al poeta de Burjassot, un dels escriptors més importants de la nostra cultura, fent una compilació de poemes d’Estellés de tota la seua obra, amb una gran varietat de continguts i temàtiques que porta a un terreny musical actual, renovat, replet d’influències folk, pop i de l’indie nord-europeu. Els arranjaments i producció combinen una sonoritat moderna i elegant amb la inclusió de cordes simfòniques per a acompanyar el missatge amb emoció i sensibilitat.

“Aquest disc ha sigut un repte per a nosaltres perquè volíem aconseguir una mirada transversal a l’obra del nostre poeta, incorporem un quartet de cordes que aporten un matís extraordinari d’elegància i impacte a un projecte que mai havia tingut aquesta referència sonora. També hem buscat la coherència estètica i de missatge amb la mirada femenina de Mònica Llop al disseny i les fotos, que ha encaixat la seua visió contemporània de dona jove amb l’obra d’Estellés, que prové d’un altre context social, i la música d’un cantautor masculí. D’aquesta manera, el procés creatiu ens ha permés aprendre, valorar i observar la vida en un prisma molt més interessant i útil”, explica Andreu Valor sobre el seu nou disc.

Andreu Valor, a més, ha concebut un nou format d’espectacle amb escenografia, projeccions i missatges que contextualitza la vida del poeta i el situa en la importància que té en la cultura valenciana. Per aquest nou projecte discogràfic, Andreu Valor s’ha tornat a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors.

Send this to a friend