Aquest cap de setmana, doble cita en el Teatre Calderón

Aquesta vesprada, musical de la companyia alcoiana Amor Discos, i demà ‘El Moble’ d'Albena Teatre

Aquest cap de setmana, doble cita en el Teatre Calderón
Tres dels actors de la companyia Amor Discos. | FACEBOOK AMOR DISCOS

El teatre i la cultura es viuen plenament aquest cap de setmana a la nostra ciutat amb una doble cita en el Teatre Calderón.

D’una banda, la companyia alcoiana de teatre Amor Discos ha preparat un musical per a aquesta vesprada sota el títol ‘Camino sin cesar’, amb les millors cançons de Nino Bravo, que arrancarà a les 18’30 hores i que és a benefici de Solc, l’Associació Comarcal d’ajuda en el tractament del càncer.

Aquest musical està ambientat a l’Espanya de finals dels anys 50, quan Tino, un jove llaurador valencià provarà sort emigrant a l’Argentina, deixant d’aquesta manera arrere la seua vida i a la seua benvolguda mare.

En aquesta nova marxa, gaudirà de moltes vivències, algunes relacionades amb l’amistat vertadera, i altres amb descobrir l’amor de la mà d’Elisabeth.

No obstant això, no tot serà bonic en aquest recorregut, ja que les dificultats i obstacles faran acte de presència i cobren més força quan rep l’avís que està perill.

Amor Discos porta 10 anys en funcionament i des dels seus inicis ha pujat ja a l’escenari 22 obres, comptant amb musicals, teatres i obres infantils.

Les entrades estan disponibles en la taquilla del propi Teatre Calderón i també en la plataforma www.ticketalcoi.com a un preu de 18 euros.

DEMÀ, ‘EL MOBLE’
Per l’altre costat, Albena Teatre portarà demà a Alcoi, a partir de les 19 hores ‘El Moble’, Premi TOC de teatre a Millor Espectacle (El Puig 2023).

Cristina Fernández i Juli Disla són els intèrprets d’aquesta obra de Yolanda García i Juan Carlos Rubio, dirigida per Rafael Calatayud.

Sota el paraigua de la comèdia –amb pinzellades dramàtiques–, aquesta obra parla sobre la història d’un moble sòlid, car i amb estil i també d’un moble barat, contraxapat i difícil de muntar, i sobre com consideren ell i ella a cadascun d’aquests mobles. Un pretext ideal per a endinsar-se en els més íntims conflictes d’una parella de quaranta i punts.

Les localitats es poden adquirir en la taquilla del citat teatre i en ticketalcoi.com, i el preu indicat de les entrades és de 10 euros.

Send this to a friend