Aquest dijous comença la Mostra de Teatre Escolar

Hi haurà més de 460 participants, amb huit centres educatius i l’Escola Municipal de Teatre

Aquest dijous comença la Mostra de Teatre Escolar
Actuació en una edició anterior de la Mostra.

Aquest dijous comença la VI Mostra de Teatre Escolar, una sisena edició que confirma la consolidació d’aquesta iniciativa cultural i educativa. Enguany hi ha al voltant de 465 participants, sumant l’alumnat i el professorat, un 2,4% més que en l’última edició i un 32,9% més que en l’edició de l’any 2022.

Enguany l’alumnat representarà dotze obres, participant huit centres educatius, IES Pare Vitòria, CEIP El Romeral, CEIP Horta Major, CEIP Miguel Hernández, Salesians SVF, José Arnauda, CPEE Tomás Llácer i el CEIP Sant Vicent que actuen de manera conjunta. Un any més i com és habitual, també durà a terme la seua representació l’Escola Municipal de Teatre, en aquest cas farà la inauguració, demà 7 de març en el CADA, amb la representació de ‘Teatre en Minúscules’, serà a les 18.30 hores.

La resta d’obres es representaran els dies 11, 12 i 13 de març en el Teatre Principal, Centre Cultural Mario Silvestre i IVAM CADA Alcoi, en horari de demà per als centres escolars i, a la vesprada, per als familiars i públic en general. La clausura se celebrarà el dijous 14 de març, a les 18 hores en el Teatre Calderón, amb l’espectacle de carrer ‘Màgic 6 de CUBE’.

«Tenim una Mostra de Teatre Escolar consolidada a la nostra ciutat, sens dubte és una bona manera de fomentar el treball en equip, a més, aquesta activitat afavoreix que perden la por de parlar en públic i ajuda a la relació entre els participants. Poques ciutats tenen tres mostres de teatre i això demostra la riquesa cultural que té Alcoi. Volem donar l’enhorabona a tots els centres educatius que participen i animar a la resta a sumar-se en la pròxima edició», assenyala el regidor d’Educació, Alberto Belda.

Send this to a friend