Aquest dilluns arranca la venda en línia de cadires per a les Entrades

A partir de les 20 hores en diferents pàgines web

Aquest dilluns arranca la venda en línia de cadires per a les Entrades
Imatge de la venda presencial de cadires.

La setmana passada finalitzava la venda presencial de les cadires i tribunes per a veure les Entrades de les festes de Moros i Cristians, concretament es va tancar en la vesprada del dijous, segons indica el ponent de Cadires, Alberto Rivas, qui assenyala que el ritme de venda aquestes dues setmanes ha sigut molt bo.

La venda en línia començarà aquest dilluns a les 20 hores, segons apunta Rivas, i es podrà accedir a ella a través de les següents pàgines web: ticketalcoi.com i entradasatualcance.com.

Recordar que és la primera vegada que s’implementa aquest sistema, igual que serà novetat la compra de localitats el propi 20 d’abril, Dia de les Entrades, a través de codis QR que estaran instal·lats al llarg del recorregut de les Entrades.

Per a la venda en línia estava previst reservar el 60% dels seients que havien quedat disponibles després de la retirada de les cadires i tribunes abonades i les de les filaes.

En total es preveu que hi haja unes 22.000 localitats enguany, després d’augmentar les files de la tribuna de la plaça Ramón y Cajal i d’instal·lar una altra a l’interior de la Glorieta.

SORTEIG CADIRES ALZAMORA
D’altra banda, des del Centre Comercial Alzamora s’ha llançat un sorteig de 50 cadires dobles en la tribuna de la plaça Ramón y Cajal –amb servei de servei d’àpats inclòs–. Per a participar s’ha de realitzar una compra entre el 25 i el 30 de març, de mínim 10 euros, en qualsevol dels establiments, i presentar el tiquet en l’estand de la promoció l’horari de la qual serà de 11’30 a 13’30 i de 17’30 a 20’30 hores.

Les bases completes del sorteig estan detallades en la web d’Alzamora.

Send this to a friend