Arranquen els preparatius de Festes amb la col·locació de l’enramada

Durant el mes de març es muntarà el castell

Arranquen els preparatius de Festes
Els treballs han començat per la plaça d’Espanya. J. SEMPERE

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi va començar el dilluns a la nit la instal·lació de l’enramada de Festes, amb els 19 trams de la plaça d’Espanya. La col·locació va seguir anit en Sant Nicolau, hui continuaran també en Sant Nicolau i Sant Llorenç, i acabaran la setmana dijous, amb País Valencià.

La setmana vinent, dilluns acabaran País Valencià i començaran el carrer Pintor Casanova (Major). El dimarts serà el torn de Mossén Torregrosa, Sant Tomàs, Sant Blai i Gonçal Barrachina. El dimecres seran als carrers Pintor Casanova (Major), Sant Miquel i Sant Jordi, i acabaran el dijous amb els carrers Sant Francesc i L’Escola.

La Policia Local ha col·locat les plaques pertinents per a avisar de les prohibicions d’aparcament en cada tram.

És necessari recordar que l’enramada sempre comença a col·locar-se en aquestes dates, de fet l’any passat va començar el dia 14, perquè necessita dues setmanes per a completar la instal·lació i després es començarà amb el castell, que es troba allotjat en la part de dins del magatzem municipal on es guarden l’escenografia festera, d’aquesta manera el castell estarà col·locat l’1 d’abril.

Send this to a friend